BIO


DSC_0851-1
JAUME GELABERT

La meva passió per la música va començar de ben petit.

Als 3 anys els meus pares ja m’apuntaren a música durant uns 5 anys. Ho recordo com uns anys de molta diversió. Més endavant, als 10 anys, vaig començar classes de guitarra a la Factoria de Sò. Amb tan sols 14 anys vaig començar a interessar-me per la música electrònica i, un any després, vaig enllaçar una amistat amb un dels artistes del lloc on resideixo, on vaig poder posar en pràctica i  treballar dur tots els meus coneixements. En aquesta mateixa època, emprenguèrem a organitzar esdeveniments amb la seva promotora.

Als 18 anys vaig decidir estudiar i endinsar la meva vida cap a la indústria musical a l’escola Microfusa com a productor musical, començant així una nova carrera artística a la ciutat comtal, Barcelona. Durant aquests anys vaig tenir la oportunitat de poder practicar els meus coneixements, col.laborant com a tècnic de so al “Mutek Festival Barcelona”, i poder viatjar al Regne Unit a compartir projectes musicals amb altres estudiants a la “Solent University of Southampton”

Als 22 anys, una vegada acabats els estudis i retornat a Mallorca -la meva illa natal-, després d’haver treballat una temporada, amb els meus estalvis i amb ajuda familiar decideix-ho construir i engegar el meu propi estudi de gravació.

Per tant, actualment estic en un període en el que acabo d’emprendre el meu negoci i la meva carrera com a productor musical.